Nejúspěšnější knížky pod stromeček letošních vánoc
Stáňa Kratochvílová

Stáňa Kratochvílová

současná vzdělávací scéna mýma očima

Pohybuji se s nadšením v oblasti domácího vzdělávání, soukromého, státního  a církevního školství, alternativního vyučování včetně unschoolingu přes 20 let. Ráda nabyté informace a postřehy předám také vám.

Znáte nejúspěšnější dárkové knihy letošních vánoc? My ano a rádi se o ně s vámi podělíme, ať je také stihnete vašim dětem ještě pořídit pod vánoční stromeček.

4 minuty čtení a máte s dárky vystaráno 🙂

Milí čtenáři,

Máme pro vás několik knižních bestsellerů z našeho FB profilu Učit nebo neučitVšechny bez výjimky strhávají prodejní rekordy a tak vám, věříme, přijdou nyní před vánoci vhod!

Ideální ve FB diskuzích je to, že kromě recenze na knihu se dozvíte i praktické informace od uživatelů, kteří už knihu mají doma. Z těchto informací čerpáme i my a doporučujeme vám jen absolutní vítěze naší rubriky “Kniha na tento týden”.

Rubriku “Kniha na tento týden” můžete sledovat také, pokud dáte naší stránce Učit nebo neučit lajk. Starší příspěvky z rubriky najdete, pokud na stránce zadáte do lupy hashtag #knihanatentotyden.

Banner na fb stránku?

Tak už jdeme na to!
Absolutním vítězem se stává…

1. místo získala jednoznačně kniha Hervé Tullet, Barvy

Kniha je spíše pro malé čtenáře, ovšem z diskusí vyplynulo, nejen malí čtenáři ji milují! Milují ji i dospělí a kdo si oblíbil knihu v nízkém věku, hraje si s ní i ve věku předškolním nebo mladším školním. A to i přesto, že už dávno prohlédl její důmyslný vtip 🙂

Mrkněte na obrázky níže, je opravdu hodně vtipná a právě proto si ji zakoupilo tolik čtenářů!
Nutno dodat, autor má v zásobě i další podobné tituly 🙂

Podívejte se na podrobnosti knížky Barvy.

2. místo získala Čmárací kniha

Další z knih, které mají jednu velikou výhodu – užije je celá rodina! Velcí, malí, všichni mohou čmárat, motto knihy by se dalo shrnout slovy: “Všichni jsme nadějnými umělci!”

Za vše mluví obrázky z vnitřku knihy a také nákupní horečka kolem této knihy!

Podrobnou recenzi o knize si můžete přečíst v BLOGu:
Čmárací kniha

3. místo získala Atlas – omalovánky

Kniha, která uspokojí školáky, má výborné ilustrace, může se do ní psát – dokonce je to žádoucí a ještě se toho spoustu naučíte!

Není divu, že se u vás těší takové oblibě 🙂
Mrněte do vnitřku knihy a bude vám jasné, proč patří mezi naši silnou trojku!

Podívejte se na podrobnosti knížky Atlas – omalovánky.

Čestné uznání získala hra Ypsilonie!

Pardon za tuto botu! Ypsilonie není kniha, ale musela získat alespoň naše čestné uznání, protože patří do sortimentu většiny knihkupectví a je skvělá!

Kdo ještě nezná společenskou rodinnou hru, která baví všechny věkové kategorie a i mladší školáci se naučí díky ní vyjmenovaná slova hrou a bez úsilí? Pokud skutečně neznáte, přečtěte si naši podrobnou recenzi v tomto BLOGu.

Ypsilonie – vyjmenovaná slova jinak a dokonce skutečně hrou!

Podívejte se na podrobnosti hry Ypsilonie.


Máte pravdu, skvělých knih je mnohem víc než tyto tři a jeden bonus v podobě společenské hry. Ale tyto úlovky jsou dle vašich reakcí na našem webu zcela zaručené a tak jsme se s vámi o ně chtěli podělit, protože…

Protože co by pod vánočním stromem nemělo nikdy chybět?
Ano, je to kniha.

Krásný advent!
Stáňa

Čtěte dál…

Co s nepotřebnými hračkami ve vaší domácnosti?

Co s nepotřebnými hračkami ve vaší domácnosti?

V článku se dozvíte, jaká jsou úskalí v třídění hraček a jejich odchodu z původního domova a zda existuje smysluplná možnost, kam skutečně s nimi tak, aby to všem zúčastněným dávalo smysl. Tip, který se vám bude hodit nejen na udržitelnost vaší domácnost v oblasti hromadění věcí, ale také před Vánoci, kdy naopak nějakou tu hračku rádi koupíme za dobrý peníz.

PODPŮRNÁ ONLINE SKUPINA PRO RODIČE

Nyní prodej členství na školní rok 2024|25

Akce prodloužena do 20.9.2024!

PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Stáňa Kratochvílová foto
Foto Stáňa Kratochvílová