Svátek čarodějnic – šablony k výtvarnému tvoření
Stáňa Kratochvílová

Stáňa Kratochvílová

současná vzdělávací scéna mýma očima

Pohybuji se s nadšením v oblasti domácího vzdělávání, soukromého, státního  a církevního školství, alternativního vyučování včetně unschoolingu přes 20 let. Ráda nabyté informace a postřehy předám také vám.

V TIPu najdete šablony k výtvarnému tvoření na dubnový svátek čarodějnic. Vystřihování, lepení, vybarvování a jednoduchá říkanka k tomu!
2 minuty a můžete tisknout!

Milí čtenáři,

Tentokrát máme pro vás ZDARMA ke stažení šablony čarodějnic včetně krátké říkanky a nejen to! Jako téměř vždy máme i návod, co vše s vytisknutými materiály lze podnikat. A tentokrát je obzvlášť vypečený! Zahrnuje nejen výtvarné techniky ale i nápady na pohybové aktivity a aktivity k rozvoji grafomotoriky.


Takže hurá do toho, materiál můžete stahovat ZDE:

.

Za Učit nebo neučit
Stáňa

Čtěte dál…

Co s nepotřebnými hračkami ve vaší domácnosti?

Co s nepotřebnými hračkami ve vaší domácnosti?

V článku se dozvíte, jaká jsou úskalí v třídění hraček a jejich odchodu z původního domova a zda existuje smysluplná možnost, kam skutečně s nimi tak, aby to všem zúčastněným dávalo smysl. Tip, který se vám bude hodit nejen na udržitelnost vaší domácnost v oblasti hromadění věcí, ale také před Vánoci, kdy naopak nějakou tu hračku rádi koupíme za dobrý peníz.

PODPŮRNÁ ONLINE SKUPINA PRO RODIČE

Nyní prodej členství na školní rok 2024|25

Akce prodloužena do 20.9.2024!

PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Stáňa Kratochvílová foto
Foto Stáňa Kratochvílová